با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
نزدیک 90% از بازدید کنندگان یک سایت از طریق موتورهای جستجو به آن می رسند. شما اگر وب مستر هستید و یا وبلاگ دارید این ترفندها خیلی به درد شما می خورد تا با گوگل برقصید.
cache:www.mysite.com
با استفاده از این دستور، سایت مورد نظر ما اگر توسط گوگل ذخیره شده باشه، آخرین نسخه ذخیره شده در سرورهای گوگل رو برای ما نشون میده.البته معمولا ورژن ذخیره شده مربوط به روزهای گذشته میباشد.با این روش میتوانید ببینید سایت مورد نظر آخرین بار چه زمانی توسط گوگل ذخیره شده.
link:www.mysite.com
با این دستور گوگل کلیه سایت هایی که به سایت مورد نظر ما (در اینجا mysite.com) لینک داده اند را لیست میکند.
related:www.mysite.com
اگر میخواهید سایت های هم خانواده و شبیه به سایت مورد نظر خود را پیدا کنید از این دستور استفاده کنید.تا اونجایی که من دیدم این دستور بیشتر برای سایت های معروف جواب میده.
info:www.takedel.com
اطلاعاتی در مورد سایت مورد نظر، که گوگل میتواند ارایه کند.
site:www.mysite.com myword
با استفاده از این روش کلمه مورد نظر خودمون رو میتونیم در یک سایت جستجو کنیم. به جای myword کلمه یا کلمات مورد نظر و به جای mysite سایتی که میخواهیم در آن جستجو کنیم قرار میدهیم.
allintitle:word1 word2 word3
;در این روش نتایج جستجو محدود میشود به کلماتی که در عنوان (title) سایت ها بکار رفته.در این مثال کلیه سایت هایی که کلمات word1 word2 word3 در قسمت عنوان آنها بکار رفته لیست میشوند.
intitle:word1 word2 word3
جستجوی word1 در قسمت عنوان و word2 و word3 در عنوان و متن سایت ها.
allinurl:word1 word2 word3
گوگل در این روش کلیه سایت هایی که در آدرس آنها (URL) کلمات مورد نظر ما به کار رفته را لیست میکند.
inurl:word1 word2 word3
جستجوی word1 در آدرس سایت ها و بقیه کلمات در قسمت آدرس و متن سایت ها.
filetype:myfiletype
اگر به دنبال فایل هستید با این روش میتونید فایل هایی که پسوند خاصی دارند را جستجو کنید.مثلا filetype:doc به دنبال فایل های doc میگردد
intext:word1 word2
با این روش گوگل تنها در متن سایت ها به دنبال کلمات میگردد و از سرچ در عنوان و آدرس سایت ها صرف نظر میکند.
انتقال عکس هايي که در هارد رايانه قرار دارند برروي وبلاگ، به فعاليتي به نام آپلود کردن نياز دارد که در اين نوشتار به چگونگي آن خواهيم پرداخت.
به گزارش ايسنا، گاهي اوقات دوست داريم عکسي را به دلخواه از روي هارد رايانه مان به وبلاگ شخصي خود انتقال دهيم که براي اين کار لازم است فضايي را براي نگه داري عکس ها و فايل هاي مورد نظر داشته باشيم تا آن ها را از روي هارد رايانه به آن فضا انتقال داده و برروي اينترنت مورد استفاده قرار گيرد و به همين نقل و انتقال فايل از رايانه به اينترنت آپلود گفته مي شود.
اگر شما مي خواهيد فضايي مطمئن داشته باشيد، بهترين راه اين است که به تنهايي يا به اتفاق چند دوست که در امر وبلاگ نويسي فعاليت دارند، يک فضاي ارزان قيمت تهيه کنيد و عکس ها و فايل هاي خود را برروي آن فضا آپلود كنيد ولي شايد بنا به دلايلي با اين نظر موافق نباشيد و دوست داشته باشيد از فضايي رايگان استفاده کنيد.
اما قبل از معرفي فضاي رايگان اين نکته را بايد دانست که فضاهاي (هاست) رايگان چون در قبال آپلود فايلهايتان از شما پولي دريافت نمي کنند، پس مسووليت عکس ها و فايل هاي شما را نمي پذيرند و مانند سايت free-host پس از مدتي بسته مي شوند و کاربر مجددا بايد در فکر جايي مناسب براي آپلود عکس هايش باشد و عکس هايي را هم که قبلا آپلود کرده بود از بين مي رود اما با اين توصيف باز هم اکثر وبلاگ نويسان از فضاهاي رايگان استفاده مي کنند.
مسلم عزتي - كارشناس - در اين باره مي گويد: فضايي که اکثر وبلاگ نويس ها فايل هاي خودشان را برروي اين هاست آپلود مي کنند و خوب جواب پس داده است.
به عنوان مثال براي ثبت نام در سايت sharemation ابتدا به آدرس http://www.sharemation.com مراجعه مي کنيم که در اين آدرس صفحه اي باز مي شود، فقط کافيست براي ورود به سايت کليد Enter را بزنيد تا صفحه اصلي سايت براي شما باز شود و يا مي توانيد روي گزينه Enter sharemation here کليک نماييد تا صفحه اصلي باز شود.
براي ورود به سايت احتياج به User Name و Password داريد. مانند پرشين بلاگ شما بايد در اين سايت ثبت نام كنيد تا User Name و Password به شما تعلق گيرد. براي ثبت نام گزينه Create new accoount را کليک كنيد.
اولين گزينه در صفحه ثبت نام User Name شماست که بهتر است همان نام وبلاگتان باشد و يا هر نامي که دوست داريد، مي توانيد به عنوان User Name انتخاب کنيد، گزينه دوم يعني display name مي تواند نام شما باشد و يا هر اسمي را به دلخواه مي توانيد در آن قرار دهيد در قسمت سوم هم مي توان اي ميل خود را وارد كرد.
بخش بعدي متعلق به پسوورد است که دو بار بايد پسوورد خود را که مي تواند ترکيبي از ارقام و حروف باشد وارد كرد. بخش بعد مربوط به تنظيماتي از قبيل زبان و ساعت است که به صورت دلخواه مي توان آن را تنظيم و ساعت را هم برروي گزينه Asia/tehran قرار داد و در آخر هم دکمه I Accept را کليک مي کنيم؛ اگر مراحل ثبت نام را درست انجام داده بوديد و يا اينکه User Name شما تکراري نبود به شما اعلام مي کند که مشخصات براي اي ميل شما فرستاده شد.
شما بايد وارد اي ميلتان شويد؛ در آنجا يک لينک همراه با User Name و Password براي شما فرستاده شده است، حتما بايد از طريق آن لينک براي اولين بار وارد سايت شويد تا بتوانيد دفعات بعد به وسيله User Name و Passwordتان وارد فضاي مخصوص خود شويد؛ شما از طريق لينک مورد نظر به فضايي که براي شما اختصاص داده شده، هدايت مي شويد.
وقتي از طريق لينک وارد سايت شديد، صفحه اي باز مي شود و شما براي آپلود عکس هاي خود بايد برروي گزينه Upload کليک كنيد تا شما به صفحه ويژه آپلود عکس و فايل هدايت شويد که هر تعداد عکس و يا فايلي را که مي خواهيد در اين صفحه مي توانيد آپلود کنيد.
پس از انتخاب کردن فايل هاي مورد نظر به تعداد دلخواه براي آپلود عکس ها برروي اينترنت گزينه OK کليک کنيد تا تصاوير مورد نظر شما آپلود شود.
پس از آپلود فايل ها به صفحه اصلي باز گرديد، فايل مورد نظر شما که حالا آپلود شده است از ديد ديگران پنهان است و فقط شما با وارد کردن Password خود مي توانيد از آن استفاده کنيد اما براي اينکه شما اين عکس را براي همه کاربران فعال کنيد برروي آيكوني كه در جلوي هر عكس و يا فايل بصورتي يك دست نمايش داده شده است، كليك كنيد. پس از كليك شما به صفحه اي هدايت مي شويد در اين صفحه تيک مورد نظر را بايد علامت گذاري کنيد تا اين عکس براي همگان قابل رويت باشد و سپس گزينه Apply Now را کليک كنيد تا فعاليت انجام شده ثبت شود.
براي اينکه آدرس عکس يا فايل را بيابيد، روي نام فايل کليک كنيد تا شما به صفحه اي که عکس يا فايل آپلود شده برويد. ابتدا آدرس سايت sharemation و سپس UserName انتخابي شما خواهد بود و بعد از آن هم نام فايل شما خواهد بود. آدرس تمامي فايل هاي آپلود شده بدين صورت است
آلكسا يكي از بزرگترين و معتبر ترين وب سايت هايي است كه رتبه هر وب سايتي در آن مي تواند نقش مهمي در موفقيت آن داشته باشد كه در اين مقاله به راهكار هاي افزايش رتبه سايت در آلكسا مي پردازيم
1- مقالات و مطالب جديدي كه مخاطبان زيادي دارند بنويسيد. بايد سعي كنيد در وب سايت خود مطالبي داشته باشيد كه به درد همه اقشار جامعه بخورد اين كار نه تنها ترافيك سايت شما را بهبود مي بخشد بلكه سبب مي شود رتبه (رانكينگ) وب سايت شما در آلكسا و موتور هاي جستجو بهبود يابد. و اين كار صادقانه ترين و موثرترين كاري است كه مي تواند رتبه شما را در هر سيستم رده بندي وب سايتي بهتر كند.
2- در وب سايت خود صفحات و پست هاي مورد علاقه مديران سايت ها و بلاگ ها را قرار دهيد. اين دسته از مخاطبان شما بيش از ديگران از ابزار رده بندي آلكسا در مرورگر خود استفاده مي كنند. همانطور كه مي دانيد اين ابزار كه به Alexa Toolbar معروف است. نقش مهمي در رده بندي سايت ها دارد. و هر چه تعداد افرادي كه اين ابزار را روي مرورگر خود نصب كرده باشند و از سايت شما ديدن مي كنند بيشتر باشد رتبه سايت شما در آلكسا بهبود خواهد يافت.
3- Alexa Toolbar را روي مرورگر خود نصب كنيد. همانطور كه گفتيم Alexa Toolbar يكي از موثرترين روش هاي بهبود رتبه هر وب سايتي در آلكسا است. براي اين منظور بايد اين ابزار را از وب سايت آلكسا دانلود كنيد. اين ابزار بسيار كم حجم است بنابراين حتما آنرا از سايت رسمي آلكسا دانلود كنيد. چون نسخه هاي كپي شده ممكن است مشكلات امنيتي داشته باشند. در ابتدا اين ابزار يكي از مهمترين عوامل رده بندي يك سايت در آلكسا بود اما اكنون الگوريتم آن پيشرفته تر شده و عوامل بيشتري در اين رده بندي دخيل هستند. اما اين روش هنوز اثر زيادي دارد و نصب كردن آن ارزشش را دارد. به خصوص اگر شماره IP شما براي اتصال به اينترنت متغيير است ( اگر روش اتصال شما Dial Up است IP شما ديناميك است. يعني هر بار كه به اينترنت وصل مي شويد به احتمال زياد شماره IP شما عوض شده است.) و از چند كامپيوتر براي اتصال به اينترنت استفاده مي كنيد حتما از اين روش استفاده كنيد. چون اثر آن بيشتر است.
4- اسكريپت ويجت را در وب سايت خود نصب كنيد. براي اين منظور بايد كدي را از وب سايت آلكسا دانلود كنيد و بر روي وب سايت خود قرار دهيد كه ميزان پيشرفت وب سايت شما را در آلكسا نشان خواهد داد. در اينجا نمونه آن را براي وب سايت ياد بگير دات كام براي شما نصب كرده ايم.
5- يك لينك به سايت آلكسا در وب سايت خود قرار دهيد. در مورد اينكه اين روش كار مي كند يا نه مطمئن نيستم ولي قرار دادن آن ضرري ندارد و بيشتر سايت ها حتي وب سايت هاي بزرگ به اينكه براي انها ترافيك بفرستيد اهميت مي دهند. و زماني مي رسد كه ترافيك سايت شما بالا مي رود و اين موضوع اهميت بيشتري مي يابد.
گوگل به دنبال انتقاد از برخي ضعف ها در سرويس اسناد و برنامه هاي تحت وب خود قصد دارد دسترسي به اين سرويس ها را به طور آفلاين هم ممكن كند.
به گزارش 3 نسل به نقل از اي دي جي، بسياري از كاربران تمايل دارند كه حتي در صورت عدم اتصال به اينترنت هم بتوانند از خدمات ياد شده استفاده كنند، اين در حالي است كه گوگل قادر به ارائه چنين خدماتي نيست و رقباي اين شركت با بهره گيري از اين ضعف تلاش مي كنند بخشي از كاربران گوگل را جذب خود كنند.
حال گوگل اعلام كرده از اين پس سرويس اسناد گوگل يا google docs به طور آفلاين قابل دسترس خواهد بود و اين خدمات به تدريج در مورد ديگر سرويس هاي گوگل هم اعمال مي شود.
كارشناسان معتقدند يكي از عواملي كه موجب شده گوگل موضع قبلي را كنار گذاشته و به ارائه خدمات تحت وب خود به طور آفلاين متمايل شود، عرضه نوت بوك هاي كروم است كه مجهز به سيستم عامل كروم اين شركت هم هستند.
اين سيستم عامل در اصل به طور تحت وب طراحي شده و همه خدمات خود را از طريق فضاي سايبر به كاربران ارائه مي دهد. كروم چندان با اقبال مخاطبان مواجه نشده و گوگل درصدد است از هر طريق ممكن بر تعداد كاربران اين سيستم عامل بيفزايد.
شما هم شاید که یکی از افرادی باشید که زحماتی رو که روی یک پست میکشید رو دوست ندارید که افراد دیگر بدون ذکر منبع در سایت ها و وبلاگ هایشان استفاده کنند در واقع از ترافیک سایت شما برای پیشرفت سایت خودشان استفاده میکند .
یکی از راه های جلوگیری از اینگونه کارها ، جلوگیری کردن از نمایش عکس های شما در سایت های دیگران است شما آموزش این ترفند را در ادماه نوشته میتوانید بخوانید .
روش نخست :
نخستین کاری که باید بکنید اینه که یک عکس بسازید که به طور پیشفرض قرار بدید تا در سایت های دیگر به جای نمایش عکس اصلی این تصویر نمایش داده شود .
سپس کافیه که عکس خودتون رو Copy بنامید و بر روی هاست آپلود کنید. البته پسوند عکس های شما باید پسوند عکس رو jpg بزارید
در پایان هم این کد را در .htaccess خود بیفزایید :
RewriteEngine On
#Replace ?mysite\.com/ with your blog url
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(.+\.)?mysite\.com/
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
#Replace /images/nohotlink.jpg with your "don't hotlink" image url
RewriteRule .*\.(jpe?g|gif|bmp|png|jpg)$ /images/nohotlink.jpg
روش دوم :
سارقان مطلب و bandwidth با کپی کردن لینک فایل های درون سرور شما ( مثالا تصاویر ، موزیک ها ، کلیپ های فلش و …) به پیشرفت سایت خودشان کمک می کنند و به جای آن از پهنای بایند شما استفاده می کنند که می تواند باعث کندی لود شدن صفحات سایت شما و یا حتی در برخی موارد تمام شدن پهنا باند ماهیانه شما بشه . برای اینکه جلوی این افراد رو بگیرید از کد زیر استفاده کنید .